.

Mieke Chantrel Colourful Art

Ik ben geboren in Rotterdam en nu woonachtig in Bergschenhoek.  Ik  ben autodidact  en haal mijn inspiratie uit de wereld om mij heen, met name de mens, bloemen en kleuren.

 Mijn voorliefde gaat uit naar het werken met acrylverf waardoor ik graag andere materialen meng. Hierdoor wordt de structuur van de verf  grover  waardoor  mijn werken een extra boeiende dimensie krijgen en daardoor interessanter worden.

Hoofdthema  is “de vrouw “.

Wie de doeken bekijkt ziet direct dat overbodige details zijn weggelaten.  De verbeelding  van de kijkers  zorgt voor de individuele inkleuring. Maar wat een ieder ziet zijn ontegenzeggelijk vrouwen. Elegante, sierlijk bewegende , modebewuste vrouwen.

Ik werk in series van schilderijen, vaak in een mix van abstract en figuratief, die allemaal een iets andere uitstraling hebben.  In de ene serie zijn zij kleurrijk en vol vaart, in een andere serie warm en sfeervol.

Maar altijd is er dat uitbundige kleurgebruik .  Als kenmerk van al mijn werk. Die kleuren zijn zeker ook terug te vinden in het onderwerp bloemen, het  tweede veel voorkomend thema .

Een deel van het jaar woon en werk in Altea  (Spanje) , waar ik ook regelmatig exposeer.  

 

U kunt een afspraak maken om mijn kleurrijke werk bij mij thuis in Bergschenhoek(bij Rotterdam) te bekijken.

Tot ziens

Mieke Chantrel

 

 

mobiel 0641521911

 

email:    miekechantrel@gmail.com